На підставі ст.42,46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Скликати чергову 12 сесію 7 скликання Бершадської міської ради 4 листопада 2016 року о 14.00 у сесійній залі Бершадської міської ради.

 2.До порядку денного чергової 12 сесії внести такі питання:

1.Про внесення змін до міського бюджету м.Бершадь на 2016 рік.

2.Про затвердження Положення про цільовий фонд по виконанню проекту розвитку територіальної громади «Здорова нація-патріотична нація, здатна в будь-який час  стати  на захист держави»

 3.Про передачу основних засобів Бершадської міської ради.

4.Про внесення змін до міської програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Бершадь на 2016-2020 роки.

5.Про внесення змін до програми розвитку територіальної громади м.Бершадь на 2016 - 2020 роки.

6.Про надання дозволу на придбання основних засобів для обслуговування міського сміттєзвалища

7.Про внесення змін до рішення Бершадської міської ради від 08.12.2015р. «Про затвердження заступника міського голови та утворення виконавчого комітету  Бершадської     міської ради,затвердження його складу».

8.Про впорядкування умов оплати праці заступника міського голови на період 2016 року Бершадської міської ради.

9. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.

10.Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну      передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.

11.Про припинення права користування земельними ділянками, надання дозволу на розірвання договору оренди земельної ділянки, затвердження детальних планів           території для визначення меж та площі земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди та на правах власності, затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, продовження дії   договорів оренди земельних ділянок в м. Бершадь

12.Про включення в перелік продажу земельну ділянку несільськогосподарського призначення.

13.Про продаж права оренди на земельну ділянку по вул. Покровська,134 «А» та затвердження умов продажу права оренди ділянки в м. Бершадь.