З метою покращення якості питної води для населення комунальних будинків та жителів приватного сектору, забезпечення безперебійної подачі питної води, у 2015 році було здійснено реконструкцію частини водогону по вул. Будкевича м. Бершадь, зокрема від вул.Миколаєнка, 27 (ветаптека) до в'їзду в двір по вул.Будкевича, 25 (маг. Джерело).

В зв'язку з тим, що водогінна система є застарілою та часто виникали поломки, що призводило до перебоїв водопостачання житлових будинків по вул.Будкевича, було прийнято рішення щодо розробки проектно-кошторисної документації на реконструкцію даного водогону та подання проекту регіонального розвитку, на отримання фінансування за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. В результаті конкурсного відбору було визначено як переможця та профінансовано проект Бершадської міської ради «Водогін по вул.Будкевича в м.Бершадь –реконструкція».

Реалізація інвестиційного проекту дала можливість вирішити проблему з водопостачанням питної води для жителів вулиці Будкевича та об’єктів соціальної сфери, підвищено якість питної води для населення, забезпечено безперебійне водопостачання. В результаті реалізації проекту покращено водопостачання 1020 жителям міста Бершадь, з них: 420 жителів багатоквартирних будинків, а також об’єктам соціальної сфери та установ, а саме ДНЗ «Малятко», Бершадський відділ поліції, Бершадська ОЛІЛ, КУ Бершадський РЦ первинної медичної санітарної допомоги (ПМСД).