11 жовтня 2016 року між Державною спеціалізованою фінансовою установою «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» (далі - Держмолодьжитло) та громадськими організаціями учасників АТО у м, Києві підписано Меморандум про співпрацю.

  На підставі вищевказаного Меморандуму (далі - Меморандум) та з метою підвищення рівня забезпечення сімей учасників АТО житлом Спостережною радою Держмолодьжитла 21.10.2016 року (рішення №33) внесені зміни до Порядку використання власних коштів (коштів статутного капіталу) Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» (нова редакція), затвердженого рішенням Спостережної ради Держмолодьжитла від 28.01.2016 року (протокол № 32), а саме: в частині надання права на перевагу в отриманні кредиту молодим сім’ям, в яких один із членів сім’ї (чоловік або дружина) брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення, а також сім’ям молодих громадян, учасників антитерористичної операції, що загинули у період проведення антитерористичної операції.

   Відсоткова ставка за користування кредитом встановлена у розмірі 14,1% річних, кредит надається терміном до 30 років, але не більше ніж досягнення позичальником пенсійного віку.

    Детальну інформацію громадяни вищезазначеної категорії можуть отримати у Вінницькому регіональному управлінні Фонду за адресою: 21036, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе 7, кім, 721 (відділ з надання кредитів, графік роботи - з 9:00 до 18:00 год. з понеділка по четвер, п’ятниця з 9:00 до 16:45 год., обідня перерва з 13:00 до 13:45 год,), а також за посиланням: на офіційному сайті Вінницького регіонального управління Фонду: http://vn.molod-kredit.gov.ua/.