До порядку денного  чергової 14 сесії  внести такі питання:

      1.Про внесення змін до міського бюджету м.Бершадь на 2017 рік.

       2.Про затвердження програми забезпечення функціонування установ соціально-культурної сфери Бершадського району на 2017 рік

       3.Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Бершадьринок».

  1. Про внесення змін до Статуту Комунального унітарного підприємства «Бершадь-Сервіс».
  2. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  3. Про внесення змін до рішення 41 сесії 6 скликання від 10.10.2014року «Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь».
  4. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  5. Про внесення змін до рішення 20 сесії 4 скликання від 11.05.2005року «Про безоплатну передачу земельних ділянок у приватну власність громадянам м. Бершадь».
  6. Про внесення змін до рішення 38 сесії 6 скликання від 20.05.2014року «Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність та погодження видачі свідоцтва про право власності на нерухоме майно (земельні ділянки) громадянам в м. Бершадь».
  7. Про внесення змін до рішення 12 сесії 6 скликання від 26.06.2012року «Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельними ділянками (на умовах оренди) громадянам в м.Бершадь».
  8. Про затвердження детельних планів територій для визначення меж та площі земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування в м. Бершадь.
  9. Про включення в перелік продажу земельну ділянку несільськогосподарського призначення.
  10. Різне.