На підставі ст.42,46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

  1. Скликати чергову 15 сесію 7 скликання Бершадської міської ради  27 лютого 2017 року о 10.00  у сесійній залі Бершадської міської ради. 

   2.До порядку денного  чергової 15 сесії  внести такі питання:

1.Про  співфінасування проектів, що подаються на конкурсний відбір.

2.Про  внесення змін в рішення 46 сесії 6 скликання від 18.03.2015 року «Про порядок найменування та перейменування назв вулиць, провулків, площ, скверів та парків у м. Бершадь».

  1. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь та внесення змін в рішення 3 сесії 6 скликання від 13.01.2011року.
  2. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  3. Про припинення права користування земельною ділянкою, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування, надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  4. Про включення в перелік продажу земельну ділянку несільськогосподарського призначення.
  5. Різне.

 

3.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.