На підставі ст.42,46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

  1. Скликати чергову 22 сесію 7 скликання Бершадської міської ради  30 серпня 2017 року о 14.00 годині  у сесійній залі Бершадської міської ради. 

       2.До порядку денного чергової 22 сесії  внести такі питання:

1.Про внесення змін до міського бюджету м. Бершадь на 2017 рік.  

2.Про внесення змін до програми забезпечення функціонування установ соціально-культурної сфери Бершадського району на 2017 рік.

3.Про внесення змін до міської програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Бершадь на 2016-2020роки.

4.Про внесення змін до програми розвитку територіальної громади м. Бершадь на 2016 - 2020 роки.

5.Про надання пропозицій ТОВ «Балкі-Інвест» депутатами  Бершадської міської ради

6.Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.

7.Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.

8.Про внесення змін в рішення 15 сесії 6 скликання від 15.11.2012року «Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельними ділянками (на умовах оренди) громадянам в м. Бершадь».

9.Про надання дозволу на передачу у постійне користування земельну ділянку, на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, на передачу земельної ділянки в користування (на умовах оренди), укладення договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.

10.Про внесення змін в рішення 11 сесії 6 скликання від 04.05.2012року «Про припинення права користування земельними ділянками громадянам, організаціям, затвердження техніко-економічного  обґрунтування визначення меж та площі земельних ділянок, надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, право постійного користування, надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою на умовах оренди, продовження договорів оренди земельних ділянок, надання дозволу на укладення договору сервітуту, затвердження технічних документацій із землеустрою на умовах оренди, надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється, надання земельних ділянок в оренду в м. Бершадь».

11.Про включення в перелік продажу земельні ділянки несільськогосподарського призначення.

12.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність в м. Бершадь.

13.Про включення земельну ділянку несільськогосподарського призначення, до переліку ділянок, що пропонується для продажу у власність на конкурентних засадах (земельних торгах) в м. Бершадь.

14.Про виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки несільськогосподарського призначення право власності якої підлягає продажу через аукціон (земельні торги) в м. Бершадь.

15.Про внесення змін в рішення №142 12 сесії 7 скликання від 09.11.2016року «Про припинення права користування земельними ділянками, надання дозволу на розірвання договору оренди земельної ділянки, затвердження детальних планів території для визначення меж та площі земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди та на правах власності, затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, продовження дії договорів оренди земельних ділянок в м. Бершадь».

16.Про затвердження матеріалів технічної документації  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Залізнична,46 в м. Бершадь.

17.Про внесення змін і доповнень до Регламенту Бершадської міської ради 7 скликання.

18.Різне. 

3.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.                              

 

                        Міський голова                                  М.Кольченко