ДО УВАГИ ДЕПУТАТІВ ТА ЖИТЕЛІВ МІСТА

В сесійній залі Бершадської міської ради 16 листопада 2017 року о 14 годині відбудеться чергова 23 сесія 7 скликання

На підставі ст.42,46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Скликати чергову 23 сесію 7 скликання Бершадської міської ради  16 листопада 2017 року о 14.00 годині  у сесійній залі Бершадської міської ради.

   2.До порядку денного чергової 23 сесії  внести такі питання:

  1. Про найменування вулиці та провулку міста Бершадь.
  2. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  3. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  4. Про внесення змін в пункт 2.1 рішення №140 2 сесії 7 скликання від 09.11.2016року.
  5. Про припинення права користування земельною ділянкою, надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди, надання дозволу на передачу земельних ділянок в користування (на умовах оренди), розірвання договору оренди земельної ділянки, укладення договорів оренди земельних ділянок в м. Бершадь.
  6. Про включення в перелік продажу земельну ділянку несільськогосподарського призначення в м.Бершадь.
  7. Про внесення змін в пункт 1 рішення №228 22 сесії 7 скликання від 30.08.2017року «Про

включення земельну ділянку несільськогосподарського призначення,  до переліку ділянок, що пропонується для продажу у власність на конкурентних засадах (земельних торгах) в м. Бершадь».

  1. Про внесення змін в пункт 1 рішення №229 22 сесії 7 скликання від 30.08.2017року «Про виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки несільськогосподарського призначення право власності якої підлягає продажу через аукціон (земельні торги) в м.Бершадь» .
  2. Різне.

3.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.                             

Міський голова                                  М.Кольченко