На виконання визначених Парламентом та Урядом завдань з підвищення рівня стандартів доброчесності щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також інших обмежень та зобов’язань, передбачених Законом України "Про запобігання корупції", національне агенство проводитьдругу щорічну інформаційну кампанію з метою роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів «Конфлікт інтересів: треба знати!».

    В межах інформаційної кампанії у 2017 році Національним агентством на основі нової редакції методичних рекомендацій щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в кожній з областей України проводяться семінари-тренінги для широких кіл зацікавлених осіб, а також спільно з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів «Прометеус» створено безкоштовний навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!», який допоможе опанувати базові практичні інструменти для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень.

    З урахуванням викладеного Національне агентство поширює інформацію про безкоштовний навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!» серед депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів та посадових осіб місцевого самоврядування.

   Онлайн-курс розпочнеться 09.12.2017 року. Для участі у ньому необхідно зареєструватися на www.prometheus.org.ua, знайти курс «Конфлікт інтересів: треба знати!» (постійна адреса: https://edx.prometheus.org.ua/courses/coursev:NAZK+COI101+2017 T3/about   або goo.gl/MfYnT) та зареєструватися на вказаний курс.