В актовій залі Бершадської міської ради 11 квітня 2018 року о 13 год відбудеться засідання постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища голова комісії Смерека В.І. 

Будуть розглядатися питання:

1). Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.   

2). Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.

3). Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), продовження договорів оренди земельних ділянок, надання дозволу на розірвання договору на встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку, укладення договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.

4). Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність учасникам бойових дій (АТО) в м. Бершадь.

5). Про внесення змін в пункт 3, підпункт 3.4 рішення 15 сесії 6 скликання Бершадської міської ради від 15.11.2012року.

6). Про продаж земельної ділянки у власність площею – 0,0300га по вул. Шевченка,80   в м. Бершадь.

7). Про припинення права постійного користування земельною ділянкою площею – 0,1143га по вул. Покровська,46 в м. Бершадь.

8). Про внесення змін в п.п.6.1 рішення 35 сесії 6 скликання Бершадської міської ради від 12.02.2014року.

9). Про включення земельну ділянку промисловості до переліку ділянок, що пропонується для продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) в м. Бершадь.

10). Про виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка пропонується для  продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) в м. Бершадь.

11). Різне.