З метою пропагування українського музичного мистецтва, забезпечення у молодого покоління почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про спільне благо, збереження та шанування національної пам’яті 04.05.2018 року о 15 год відбудеться І міський конкурс дитячої творчості «Україна в моєму серці».

           До участі в конкурсі запрошуються  діти віком від 9 до 17 років.

 

Подання заявок на участь у конкурсі  до 30 квітня 2018 року.

 

Переможці конкурсу будуть відзначені Дипломами конкурсу,  отримають  подарунки від організатора конкурсу .

Всі конкурсанти отримають подяки за  участь.

 

 Для участі у конкурсі учасник надсилає за поштовою  або електронною адресою :

  1. заявку на участь у конкурсі (заповнену анкету); з заявкою можна ознайомитися тут;
  2.  копію свідоцтва про народження або паспорту з датою народження;

Поштова адреса: 24400 м. Бершадь, вул. Ярослава Мудрого, 2

Бершадська дитяча музична школа ім. Р. А. Скалецького

Електронна адреса: muzshool-bershad@meta.ua

Телефон : 2-39-68 

 

Номінації:

- солісти-вокалісти;

- читці;

- кращий малюнок;

- солісти-інструменталісти; 

Категорії учасників:

- А - 9-12 років;

- В - 13-17 років;

 Умови участі у конкурсі:

- Учасники в номінації солісти-вокалісти: на конкурс надається  один твір українською мовою  патріотичного характеру тривалістю не більше 5- ти хвилин. Критерії оцінювання: чистота інтонації , чіткість дикції ; ознаки голосу (тембр, сила, діапазон); артистизм, передача образу і поведінка на сцені , культура виконання; відповідність репертуару виконавським можливостям і віковій категорії учасника; естетика костюмів і реквізиту.

- Учасники в номінації читці: на конкурс надається один твір українською мовою патріотичного характеру тривалістю не більше 5 хвилин. Критерії оцінювання :акторська майстерність; музичне та технічне супроводження;  естетика костюму, культура сцени; артистизм; енергетика виконання і оригінальність; режисерське рішення твору. 

- Учасники в номінації кращий малюнок : на конкурс представляються виключно індивідуальні творчі роботи , виконані в довільній графічній або живописній техніці (олівці, фломастери, фарби тощо) на тему «Україна в моєму серці» .

На зворотному боці роботи необхідно друкованими літерами (українською мовою) зазначити: прізвище, ім’я, по батькові учасника (повністю), дата народження учасника, назву закладу , в якому навчається учасник . В день проведення конкурсу учасник представляє конкурсну роботу на розгляд журі , його робота бере участь в тематичній виставці.

Критерії оцінювання : тематична відповідність та повнота розкриття визначеної теми;  творчий підхід (не допускається копіювання, запозичення тем тощо);  рівень володіння технікою виконання, матеріалом; охайність конкурсної роботи.

 – Учасник в номінації солісти-інструменталісти : на конкурс надається один твір обов’язково українського композитора тривалістю не більше 6 хвилин. Критерії оцінювання : рівень володіння музичним інструментом, складність репертуару та інструментовки, володіння динамічною палітрою звука, музикальність, артистичність, художня трактовка музичного твору, творча індивідуальність.