Згідно розпорядження № 49/02-13 від 10.05.2018 року "Про скликання чергової 28 сесії  7 скликання Бершадської міської ради" 

 На підставі ст.42,46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

  1. Скликати чергову 28 сесію 7 скликання Бершадської міської ради  23 травня 2018 року о 14.00 годині  у сесійній залі Бершадської міської ради. 

   2.До порядку денного чергової 28 сесії  внести такі питання:

  1. Про внесення змін до міського бюджету м.Бершадь на 2018 рік.
  2. Про прийняття на баланс Бершадської міської ради громадської вбиральні.
  3. Про списання майна з позабалансового обліку Бершадської міської ради.
  4. Про прийняття на баланс Бершадської міської ради основних засобів та інших необоротних матеріальних активів.
  5. Про реорганізацію дочірнього підприємства «Бершадьводоканал» комунального підприємства «Вінницяоблводоканал».

6.Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.   

7.Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.

  1. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), продовження договорів оренди земельних ділянок, надання дозволу на розірвання договору на встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку, укладення договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.
  2. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність учасникам бойових дій (АТО) в м. Бершадь.
  3. Про внесення змін в пункт 3, підпункт 3.4 рішення 15 сесії 6 скликання Бершадської міської ради від 15.11.2012року.
  4. Про продаж земельної ділянки у власність площею – 0,0300га по вул. Шевченка,80 в м. Бершадь.
  5. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою площею – 0,1143га по вул. Покровська,46 в м. Бершадь.
  6. Про внесення змін в п.п.6.1 рішення 35 сесії 6 скликання Бершадської міської ради від 12.02.2014року.
  7. Про включення земельну ділянку промисловості до переліку ділянок, що пропонується для продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) в м. Бершадь.
  8. Про виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка пропонується для продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) в м. Бершадь.
  9. Різне.

3.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.     

                            

 

Міський голова                                      М.Кольченко