В актовій залі Бершадської міської ради 21 травня 2018 року о 14 год відбудеться засідання постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища голова комісії Смерека В.І.

Будуть розглядатися питання:

  1. Визначення виконавця по виготовленню звіту про експертно-грошову оцінку на земельну ділянку.
  2. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  3. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (на умовах оренди), затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, продовження договорів оренди земельних ділянок в м. Бершадь.
  5. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Ярослава Мудрого,196А в м. Бершадь.
  6. Про внесення змін в рішення №265 26 сесії 7 скликання Бершадської міської ради від 02.03.2018року.
  1. Різне.