На підставі ст.42,46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

  1. Скликати чергову 29 сесію 7 скликання Бершадської міської ради  21 червня 2018 року о 14.00 годині  у сесійній залі Бершадської міської ради. 

   2.До порядку денного чергової 29 сесії  внести такі питання:

  1. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  2. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (на умовах оренди), затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, продовження договорів оренди земельних ділянок в м. Бершадь.
  4. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Ярослава Мудрого,196А в м. Бершадь.
  5. Про внесення змін в рішення №265 «Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Січових Стрільців,5 в м. Бершадь» 26 сесії 7 скликання Бершадської міської ради від 02.03.2018року.
  6. Про встановлення земельного податку на території м. Бершадь на 2019 рік.
  7. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Бершадської міської ради на 2019 рік.
  8. Про встановлення транспортного податку на території м.Бершадь на 2019 рік.
  9. Про затвердження ставок єдиного податку на території Бершадської міської ради на 2019 р.
  10. Різне. 

3.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.