На підставі ст.42,46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

  1. Скликати чергову 34 сесію 7 скликання Бершадської міської ради 26 березня 2019 року о 14.00 годині  у сесійній залі Бершадської міської ради. 

   2.До порядку денного чергової 34 сесії  внести такі питання:

  1. Про внесення змін до міського бюджету м.Бершадь на 2019 рік.
  2. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2018 рік.
  3. Про встановлення надбавки за вислугу років міському голові.
  4. Про преміювання секретаря міської ради.
  5. Про внесення змін до міської програми реформування і розвитку житловокомунального господарства міста Бершадь на 2016-2020 роки.
  6. Про внесення змін до Комплексної програми профілактики злочинності в м.Бершадь на 2016-2020 роки.
  7. Про внесення змін до заходів міської програми «Соціальний захист та соціальне забезпечення населення на 2016-2020 роки.»
  8. Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста Бершадь.
  9. Про співфінасування проектів, що подаються на конкурсний відбір.
  10. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  11. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  12. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в м.Бершадь.
  13. Про розірвання договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.
  14. Про продаж земельної ділянки у власність в м.Бершадь.
  15. Про укладення договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.
  16. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в м. Бершадь.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  18. Про внесення змін в рішення 2 сесії 7 скликання (2-ге пленарне засідання) Бершадської міської ради від 29.12.2015року «Про припинення права користування земельною ділянкою, надання дозволу на розробку техніко-економічного обґрунтування з техніко-економічними показниками по визначенню меж та площі земельної ділянки, надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволу на укладення договорів на встановлення земельного сервітуту на земельні ділянки в м. Бершадь».
  19. Про внесення змін в рішення №142 12 сесії 7 скликання Бершадської міської ради від 09.11.2016року «Про припинення права користування земельними ділянками, надання дозволу на розірвання договору оренди земельної ділянки, затвердження детальних планів території для визначення меж та площі земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди та на правах власності, затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, продовження дії договорів оренди земельних ділянок в м. Бершадь».
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  21. Про внесення змін в рішення №276 27сесії 7скликання Бершадської міської ради від 29.03.2018року «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, технічних документацій із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в м. Бершадь».
  22. Про внесення змін в рішення №276 27сесії 7скликання Бершадської міської ради від 29.03.2018року «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, технічних документацій із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в м. Бершадь».
  23. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність в м. Бершадь.
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  26. Про продовження договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.
  27. Про продовження договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.
  28. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в м. Бершадь.
  29. Про внесення змін до рішення №368 33 сесії 7 скликання від 19.02.2019 року «Про Програму  організації та проведення заходів  національно-патріотичного виховання дітей м. Бершаді на 2019 рік.
  30. Різне.

3.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                         М.Кольченко