В актовій залі Бершадської міської ради 18 березня 2019 року о 14 год відбудеться засідання постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища голова комісії Смерека В.І.

Будуть розглядатися питання:

  1. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  2. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на правах постійного користування землею в м. Бершадь.
  4. Про внесення змін в рішення №142 12 сесії 7 скликання Бершадської міської ради від 09.11.2016року «Про припинення права користування земельними ділянками,  надання дозволу на розірвання договору оренди земельної ділянки, затвердження детальних планів території для визначення меж та площі земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди та на правах власності, затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, продовження дії договорів оренди земельних ділянок в м. Бершадь».
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Бершадь.
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки право якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах).
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  8. Про включення в перелік продажу земельну ділянку несільськогосподарського призначення в м. Бершадь.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  10. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  11. Різне.