В актовій залі Бершадської міської ради 17 квітня 2019 року о 14 год відбудеться  засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, соціально-економічного розвитку та з питань регламенту, депутатської етики, правового захисту та законності голова комісії Москаленко В.О.

На підставі ст.42,47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Голові комісії В.Москаленку скликати чергове 48 засідання  постійної комісії з питань планування, бюджету, соціально-економічного розвитку та з питань регламенту, депутатської етики, правового захисту та законності Бершадської міської ради 17 квітня 2019 року о 14.00 годині  у сесійній залі Бершадської міської ради.  

2.До порядку денного чергового 48 засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, соціально-економічного розвитку та з питань регламенту, депутатської етики, правового захисту та законності Бершадської міської ради  внести такі питання:

  1. Про внесення змін до міського бюджету м.Бершадь на 2019 рік.
  2. Розгляд заяв та звернень.

3.Про затвердження Програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації (події) техногенного та природного характеру на території Бершадської міської ради на 2019-2022 роки.

  1. Про місцеві податки і збори на території Бершадської міської ради та     відміну      раніше прийнятих рішень.
  2. Різне. 
  1. Голові постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища Бершадської міської ради Смереці В.І., голові постійної комісії з питань будівництва, промисловості, транспорту, зв’язку та енергозабезпечення Бершадської міської ради Гоцуляку П.М., голові постійної комісії з питань освіти, культури, туризму, фізкультури, спорту, роботи з молоддю, соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства Бершадської міської ради Хлівному В.С. прийняти участь у засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, соціально-економічного розвитку та з питань регламенту, депутатської етики, правового захисту та законності Бершадської міської ради.

4.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.       

 

 

 

Міський голова                                   М.Кольченко