25.05.2019 року о 10 год в приміщенні Бершадської дитячої музичної школи ім. Р. А. Скалецького відбудеться ІІ міський конкурс «Україна в моєму серці». 

Номінації:

- солісти-вокалісти;

- читці;

- кращий малюнок;

- солісти-інструменталісти; 

Категорії учасників:

- А - 9-12 років;

- В - 13-17 років; 

Умови участі у конкурсі: 

- Учасники в номінації солісти-вокалісти: на конкурс надається  один твір українською мовою  патріотичного характеру тривалістю не більше 5- ти хвилин. Критерії оцінювання: чистота інтонації , чіткість дикції ; ознаки голосу (тембр, сила, діапазон); артистизм, передача образу і поведінка на сцені , культура виконання; відповідність репертуару виконавським можливостям і віковій категорії учасника; естетика костюмів і реквізиту. 

- Учасники в номінації читці: на конкурс надається один твір українською мовою патріотичного характеру тривалістю не більше 5 хвилин. Критерії оцінювання :акторська майстерність; музичне та технічне супроводження;  естетика костюму, культура сцени; артистизм; енергетика виконання і оригінальність; режисерське рішення твору. 

- Учасники в номінації кращий малюнок : на конкурс представляються виключно індивідуальні творчі роботи , виконані в довільній графічній або живописній техніці (олівці, фломастери, фарби тощо) на тему «Україна в моєму серці» .

На зворотному боці роботи необхідно друкованими літерами (українською мовою) зазначити: прізвище, ім’я, по батькові учасника (повністю), дата народження учасника, назву закладу , в якому навчається учасник . В день проведення конкурсу учасник представляє конкурсну роботу на розгляд журі , його робота бере участь в тематичній виставці.

Критерії оцінювання : тематична відповідність та повнота розкриття визначеної теми;  творчий підхід (не допускається копіювання, запозичення тем тощо);  рівень володіння технікою виконання, матеріалом; охайність конкурсної роботи. 

– Учасник в номінації солісти-інструменталісти : на конкурс надається один твір обов’язково українського композитора тривалістю не більше 6 хвилин. Критерії оцінювання : рівень володіння музичним інструментом, складність репертуару та інструментовки, володіння динамічною палітрою звука, музикальність, артистичність, художня трактовка музичного твору, творча індивідуальність. 

Переможці конкурсу будуть відзначені Дипломами конкурсу,  отримають  подарунки від організатора конкурсу . 

Подання заявок на участь у конкурсі  до 20 травня 2019 року. 

Для участі у конкурсі учасник надсилає за поштовою  або електронною адресою :

  1. заявку на участь у конкурсі (заповнену анкету);
  2.  копію свідоцтва про народження або паспорту з датою народження;

Поштова адреса: 24400 м. Бершадь, вул. Героїв України, 23

Бершадська міська рада

Електронна адреса: office@radabershad.gov.ua

Телефон : +38(04352) 2-31-38