На підставі ст.42,47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

  1. Голові комісії В.Москаленку скликати чергове 49 засідання  постійної комісії з питань планування, бюджету, соціально-економічного розвитку та з питань регламенту, депутатської етики, правового захисту та законності Бершадської міської ради 15 травня 2019 року о 14.00 годині  у сесійній залі Бершадської міської ради. 

2.До порядку денного чергового 49 засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, соціально-економічного розвитку та з питань регламенту, депутатської етики, правового захисту та законності Бершадської міської ради  внести такі питання:

  1. Про внесення змін до міського бюджету м.Бершадь на 2019 рік
  2. Про внесення змін до програми розвитку територіальної громади м.Бершадь на 2016 - 2020 роки.
  3. Розгляд заяв та звернень.
  4. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.
  5. Про внесення змін в рішення №7 1 сесії (ІІ-ге пленарне засідання) від 19.11.2015 року «Про утворення постійних комісій Бершадської міської ради та обрання їх голів».
  6. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Бершадської міської ради на 2020 рік.
  7. Різне.

3.Голові постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища Бершадської міської ради Смереці В.І., голові постійної комісії з питань будівництва, промисловості, транспорту, зв’язку та енергозабезпечення Бершадської міської ради Гоцуляку П.М., голові постійної комісії з питань освіти, культури, туризму, фізкультури, спорту, роботи з молоддю, соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства Бершадської міської ради Хлівному В.С. прийняти участь у засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, соціально-економічного розвитку та з питань регламенту, депутатської етики, правового захисту та законності Бершадської міської ради.