На підставі ст.42,46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Скликати чергову 36 сесію 7 скликання Бершадської міської ради 29 травня 2019 року о 14.00 годині  у сесійній залі Бершадської міської ради. 

   2.До порядку денного чергової 36 сесії  внести такі питання:

  1. Про внесення змін до міського бюджету м.Бершадь на 2019 рік
  2. Про внесення змін до програми розвитку територіальної громади м.Бершадь на 2016 - 2020 роки.
  3. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.
  4. Про реорганізацію дочірнього підприємства “Бершадьводоканал” комунального підприємства “Вінницяоблводоканал” в комунальне підприємство Бершадської міської ради “Бершадьводоканал”.
  5. Про внесення змін в рішення №7 1 сесії (ІІ-ге пленарне засідання) від 19.11.2015 року «Про утворення постійних комісій Бершадської міської ради та обрання їх голів».
  6. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  7. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  10. Про внесення змін в рішення №293 28 сесії 7 скликання Бершадської міської ради від 23.05.2018року «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), продовження договорів оренди земельних ділянок, надання дозволу на розірвання договору на встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку, укладення договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь».

11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Бершадь.

12.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.

13.Про включення земельної ділянки громадської забудови до переліку інвестиційно -привабливих ділянок, що пропонується для продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) у формі аукціону в м. Бершадь.

14.Про виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка

пропонується для  продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) у формі аукціону в м. Бершадь .   

15.Різне 

3.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою. 

Міський голова                                         М.Кольченко