На підставі ст.42,47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

  1. Голові постійної комісії Смереці В.І. скликати чергове 37 засідання постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища Бершадської міської ради 20 травня 2019 року о 13.00 годині  у сесійній залі Бершадської міської ради. 

   2.До порядку денного чергового 37 засідання постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища Бершадської міської ради внести такі питання:

  1. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної(их) ділянки(ок) в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  2. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  3. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  5. Про розірвання договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.
  6. Про продовження договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.
  7. Про продовження договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки в м. Бершадь.
  12. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність в м. Бершадь.
  13. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  14. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м.Бершадь.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м.Бершадь.
  18. Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок в м. Бершадь.
  19. Розгляд депутатського звернення депутата міської ради Гресько Т.М.

20.Різне.  

3.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.