В актовій залі Бершадської міської ради 13 лютого 2020 року о 13 год відбудеться засідання постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища голова комісії Смерека В.І.

До порядку денного чергового 46 засідання постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища Бершадської міської ради внести такі питання:

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  2. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  3. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється в м. Бершадь.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  6. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Бершадь.
  7. Про продовження договору оренди земельної ділянки в м. Бершадь.
  8. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
  9. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  10. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
  11. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Бершадь.

13.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки право якої підлягає продажу у власність на конкурентних засадах (земельних торгах).

  1. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  2. Про розірвання договору на встановлення земельного сервітуту в м. Бершадь.
  3. Про укладення договору на встановлення земельного сервітуту в м. Бершадь
  4. Різне.