Відповідно до частини 4 статті 46, пункту 8 частини 4 статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» провести пленарне засідання чергової 45 сесії Бершадської міської ради 7  скликання 27 березня 2020 року о 14.00 годині  у сесійній залі Бершадської міської ради

До порядку денного пленарного засідання чергової 45 сесії внести наступні такі питання:

  1. Про внесення змін до міського бюджету м.Бершадь на 2020 рік
  2. Про внесення змін до структури та штатної чисельності апарату Бершадської міської ради.
  3. Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги громадянам міста Бершадь.
  4. Про  співфінасування проектів, що подаються на конкурсний відбір.
  5. Про внесення змін в додаток 7 «Перелік пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до пункту 284.1 статті 284 Податкового кодексу України, із сплати земельного податку» рішення № 419 37 сесії 7 скликання «Про встановлення місцевих податків і зборів на території  Бершадської міської ради на 2020 рік».
  6. Про внесення змін до положення про депутатський фонд для виконання депутатських повноважень депутатами Бершадської міської ради щодо соціальної підтримки малозабезпечених жителів міста.
  7. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Бершадь.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  13. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  17. Про включення до Переліку земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення, ділянку що підлягає продажу у власність на неконкурентних засадах.
  18. Про внесення змін до рішення Бершадської міської ради 7 скликання від 05.11.2019року №468 40 сесії «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Бершадь».
  19. Різне.