В актовій залі Бершадської міської ради 19 березня 2020 року о 13 год відбудеться засідання постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища голова комісії Смерека В.І.

До порядку денного чергового 47 засідання постійної комісії з питань житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, земельних питань, питань торгівлі, побуту та охорони навколишнього природного середовища внести наступні питання:

  1. Про затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Бершадь.
  2. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Бершадь.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Бершадь.
  7. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту в м. Бершадь.
  11. Про включення до Переліку земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення, ділянку що підлягає продажу у власність на неконкурентних засадах.
  12. Про внесення змін до рішення Бершадської міської ради 7 скликання від 05.11.2019року №468 40 сесії «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Бершадь».
  13. Різне.