Logo

Новини

Фізична культура в школі: інноваційні зміни та підходи Новини освіти

Міський голова Віталій Драган, його заступник Валентин Русначенко відвідали заклади загальної середньої освіти громади, поспілкувалися з учителями фізичної культури, здійснили огляд спортивних споруд. Основна мета візиту - визначення потреб закладів у спортивному інвентарі, необхідному для якісного проведення уроків і тренувань.

Щорічний шашковий турнір першості Бершадської громади з шашок-64 Новини освіти

23 березня 2024 року за сприяння відділу освіти та спорту Бершадської міської ради відбувся традиційний щорічний шашковий турнір першості Бершадської громади з шашок-64. До участі у змаганнях були запрошені учні закладів освіти, вихованці шашкового гуртка Бершадського Будинку дитячої творчості, жителі громади - поціновувачі шашкової гри. Головний організатор та суддя змагань – Олександр ДЬОМІН.

26 березня 2024 року відбудеться 85 позачергове засідання виконавчого комітету Бершадської міської ради Оголошення

Відповідно до розпорядження від 22.03.2024 № 36 «Про проведення позачергового засідання виконавчого комітету Бершадської міської ради» позачергове 85 засідання виконавчого комітету Бершадської міської ради відбудеться 26 березня 2024 року о 12.00 годині в залі засідань міської ради. Реєстрація членів виконавчого комітету розпочнеться об 11 годині 30 хвилин.

Безоплатна правнича допомога Новини громади

Безоплатні послуги юриста, адвоката можна отримати від системи безоплатної правничої допомоги, зокрема: консультації і допомогу зі складенням документів; допомогу зі зверненням до суду (вторинну правничу допомогу)

Стань частиною змін: долучайся до проєкту «Волонтер БПД»! Новини громади

Ми шукаємо людей, які готові зробити реальний внесок у життя громадян, допомагаючи їм захищати свої права

Camino Podolico: Презентували перший піший український туристичний маршрут Новини громади

У квітні 2024 року відбудеться перезапуск функціонування культурно- пізнавального та паломницького маршруту «Camino Podolico», який на сьогодні сполучає Вінницю з Кам’янець-Подільським через Бар

ІІ Всеукраїнський молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього» Новини громади

Організатори: рада молодих юристів України; Київська Мала академія наук учнівської молоді; інститут політико-правових та релігійних досліджень.

Стартував новий сезон конкурсу «Роби своє» від «МХП – Громаді»: Новини громади

Стартував новий сезон конкурсу «Роби своє» від «МХП – Громаді»: підприємці можуть отримати до 100 тис. грн на власну справу

Центральний регіональний центр Координаційного штабу проведе зустріч з родинами у м. БЕРШАДЬ Новини громади

26 березня Центральний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими проведе зустріч з родинами у м. БЕРШАДЬ

Оголошення для пасічників! Новини громади

Повідомляємо власників пасік Осіївського та Устянського старостинських округів, що ПСП «Еліта» буде проводити обробку посівів озимого ріпаку засобами захисту рослин у період:

Пошук по сайту
Державні послуги