Logo

Новини

Camino Podolico: Презентували перший піший український туристичний маршрут Новини громади

У квітні 2024 року відбудеться перезапуск функціонування культурно- пізнавального та паломницького маршруту «Camino Podolico», який на сьогодні сполучає Вінницю з Кам’янець-Подільським через Бар

ІІ Всеукраїнський молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього» Новини громади

Організатори: рада молодих юристів України; Київська Мала академія наук учнівської молоді; інститут політико-правових та релігійних досліджень.

Стартував новий сезон конкурсу «Роби своє» від «МХП – Громаді»: Новини громади

Стартував новий сезон конкурсу «Роби своє» від «МХП – Громаді»: підприємці можуть отримати до 100 тис. грн на власну справу

Центральний регіональний центр Координаційного штабу проведе зустріч з родинами у м. БЕРШАДЬ Новини громади

26 березня Центральний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими проведе зустріч з родинами у м. БЕРШАДЬ

Оголошення для пасічників! Новини громади

Повідомляємо власників пасік Осіївського та Устянського старостинських округів, що ПСП «Еліта» буде проводити обробку посівів озимого ріпаку засобами захисту рослин у період:

Патронат над дитиною: що потрібно знати майбутнім вихователям Новини громади

В Україні поширюється нова форма сімейного виховання – патронат над дитиною, яка передбачає надання комплексу послуг з тимчасового догляду та виховання дітей в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, батьками складних життєвих обставин та/або на період прийняття рішення про набуття дитиною статусу дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування.

Ще одна сумна звістка в громаді… Новини громади

19 березня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Часів Яр, Донецької області, загинув житель села Баланівка - ПІДЛУБНИЙ Михайло Ларіонович.

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади Новини освіти

19 березня 2024 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади. Традиційно нараду проводила начальник відділу освіти та спорту Оксана Тартачна.

Семінар-нарада з питань зменшення випадків отруєння бджіл внаслідок застосування пестицидів Новини громади

18.03.2024 року в залі засідань Бершадської міської ради провели спільну нараду із залученням представників місцевих органів влади, бджолярів, суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері вирощування с/г культур.

Як вберегтися від мобінгу? Новини громади

Мобінг — це один із різновидів цькування. Людина, яка відчуває приниження і цькування на роботі, часто не знає, куди звертатися за допомогою та як захиститися від мобінгу.

Пошук по сайту
Державні послуги

Рішення сесій