Logo

Новини

Запрошуємо до участі в онлайн-семінарі у межах програми EU4Business Новини громади

У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини відбудуться онлайн-семінари на тему: «Експорт через маркетплейси Amazon, Ebey, ETSY та інші» та «Налаштування реклами на майданчиках Amazon, Ebey, ETSY та інші».

Переможці обласних змаганнь з початкового технічного моделювання Новини освіти

Вітаємо вихованців Бершадської станції юних техніків Омельченко Меланію та Битюк Вероніку учениць 4 – В класу Бершадського ліцею з перемогою в обласних змаганнях для учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.

Знову сумна звістка сколихнула нашу громаду… Новини громади

8 квітня 2024 року своє життя за свободу і незалежність України віддав наш земляк, житель міста Бершадь - ДЕСЯТНИК Олександр Григорович.Під час виконання бойового завдання в районі н.п. Семенівка, Покровського району, Донецької області він отримав травми несумісні з життям.

Оголошення для пасічників! Про обробіток полів засобами захисту рослин! Новини громади

Повідомляємо власників пасік Устянського старостинського округу, що ПСП «Еліта» буде проводити обробку посівів озимого ріпаку засобами захисту рослин. Обробіток буде проводитись: з 13 по 15 квітня на полях Устянського старостинського округу.

10 квітня відбувся районний етап змагань проєкту «Пліч-о-пліч» Новини громади

10 квітня міський голова Віталій Драган спільно із головою Гайсинської районної військової адміністрації Людмилою Головашич відкрили районний етапу змагань з баскетболу серед юнаків проєкту «Пліч-о-пліч».

Переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея» Новини освіти

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея» (творчий керівник - Шевчук Альона Василівна, вчитель географії Бершадського ліцею, керівник гуртків Бершадської СЮН.

До уваги пасічників! Новини громади

Про обробіток полів засобами захисту рослин! Повідомляємо власників пасік Осіівського старостинського округу, що ПСП «Еліта» буде проводити обробку посівів озимого ріпаку засобами захисту рослин в період з 11 по 14 квітня.

Відбулась робоча поїздка в Бирлівський МПТБ Новини громади

Сьогодні спільно з заступником Валентином Русначенкмо та директором КНП «Бершадський ЦПМСД» Світланою Дудник відвідали медичний пункт тимчасового базування у с. Бирлівка.

Як вберегтись від фальсифікованих пестицидів? Новини громади

В Україні періодично трапляються випадки придбання засобів захисту рослин невідомого походження або які мають ознаки фальсифікату. Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області закликає громадян із обережністю відноситись до придбання засобів захисту рослин, в т.ч. й з метою їх використання на присадибних ділянках.

Інтернет - невід'ємна частина нашого життя Новини культури

Зараз у мережі Інтернет працюють більш ніж 300 мільйонів людей. Інтернет має як позитивні, так і негативні сторони. Однією з позитивних сторін Інтернету є те, що це практично найбільша бібліотека у світі

Пошук по сайту
Державні послуги