Не дивлячись на зимовий період та погодні умови, на території колишнього цукрового заводу м. Бершаді киплять будівельно – відновлювальні роботи. Директором ПП «Валентина», депутатом Вінницької обласної ради Гондаруком Василем Яковичем, організовано відбудову частини придбаних приміщень, та закуплено спеціалізовану техніку, яка використовуватиметься для надання комунальних послуг.
    Крім сільськогосподарської техніки, керівником господарства придбано обрізувачі дерев, що працюватимуть на розчищенні доріг від гілля, потужний кран – маніпулятор, яких в Україні одиниці, мульчувачі дерев та ін. Планується закупівля нового важкого грейдера для якісного грейдерування доріг. Вся техніка готова працювати на потреби новоствореної Бершадської громади.
    Відповідно до погодних умов здійснюється ремонт складських приміщень колишнього цукрозаводу, який припинив роботу у 2004 році. Простоявши тривалий час, вони обросли чагарниками та стали руйнуватися, що потребувало господарських рук та великих грошових витрат. Ремонт розпочався у минулому році
    Уже успішно відремонтовано та перекрито біля 10 тис. квадратних метрів даху складських приміщень. Проведення бетонних робіт дало можливість зберегти склади, розміром 9 тис. квадратних метрів. На даний час на підприємстві працюють 27 чоловік.
    У подальшому Василь Якович планує займатися переробкою сільськогосподарської продукції створюючи нові робочі місця. Крім того, він протягом десятків років займається благодійницькою діяльністю за, що має велику кількість винагород.
    Заручившись підтримкою керівника ПП «Валентина», який чимало років працює у аграрному бізнесі, голова Бершадської територіальної громади Віталій Григорович Драган, висловив щиру вдячність та надію на подальшу співпрацю.