01 квітня 2021 року міським головою Віталієм Драганом проведено черговий особистий прийом громадян. По допомогу у вирішенні своїх проблем до голови громади звернулося 10 громадян, якими порушено 9 питань. Звернення стосувалися питань виділення земельних ділянок для ведення ОСГ, надання матеріальної допомоги на лікування, відкриття школи айкідо, роботи ОСББ, призначення соціальної допомоги одиноким матерям, земельного конфлікту та ремонту криниці, виділення приміщення для роботи благодійного фонду.

Жодне звернення міський голова не залишив без належної уваги та детального роз’яснення, як в межах правового поля, допомогти людям вирішити їхні проблеми. Усі питання, порушені під час прийому, будуть відпрацьовані відповідними виконавчими органами міської ради.

 

Довідково:

Шановні громадяни!

З метою запобігання можливого поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, та на виконання заходів ефективної протидії поширення коронавірусної інфекції просимо відповідально ставитися до власного здоров’я, уникати скупчення людей, дотримуватись соціальної дистанції. 

 

Відповідно до Закону України «Про звернення громадян» у вас є можливість подати звернення не тільки особисто під час прийому, а й шляхом направлення поштою, надсилання електронного звернення за допомогою мережі Інтернет, а також подання усного звернення за допомогою засобів телефонного зв’язку.

Просимо використовувати вказані способи подання звернення.

Поштова адреса: 24400, м. Бершадь, вул. Героїв України, 22.

Телефон 2-19-64.

Подати електронне звернення: office@radabershad.gov.ua.