5 квітня 2021 року першим заступником Бершадського міського голови Дмитром Красиленком проведено робочу  нараду із керівниками  відділів та структурних підрозділів Бершадської міської ради щодо обговорення нагальних проблем та шляхів їхнього вирішення.

        Дмитро Красиленко надав інформацію щодо низки організаційних  та кадрових питань та  поінформував про стан справ щодо захворюваності у територіальній громаді на COVID-19. Він відмітив, що ситуація щодо захворювання погіршується щодня. На даний час, завантаженість ліжок у лікарні становить 82%. Відчувається нестача кисню, але його поки що вдається знаходити.  

       Начальник загального відділу міської ради Тетяна Зеленецька зупинилась на Інструкції з діловодства з питань оформлення контрольних документів та дотримання термінів їх виконання.

       Секретар Бершадської міської ради Віктор Олійник надав інформацію щодо проведення позачергової сесії міської ради 09 квітня 2021 року, у зв’язку із нагальним прийняттям рішень із питань бюджету та виконання рішень суду про відшкодування судового збору при розгляді справ у судах на 2021 рік .  

          Керівники відділів інформували про планування роботи на тиждень, проблемні питання галузі та можливі шляхи їх вирішення.

       В ході засідання учасники мали можливість обговорити поточні проблеми та  напрацювати пропозиції щодо їх усунення. Підсумовуючи засідання, Дмитро Красиленко наголошував на чіткому розподілі обов’язків посадових осіб місцевого самоврядування та взаємодії між відділами з метою забезпечення злагодженої роботи.