На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 №585  «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих  обставинах» та з метою профілактики дитячої бездоглядності 07  квітня 2021 року службою у справах дітей, відділом освіти та спорту, центром соціальних служб Бершадської міської ради та сектором ювенальної превенції відділу превенції Гайсинського РУП  ГУНП у Вінницькій області було проведено рейд «Неблагополучна сім’я» на території с. Красносілка.

 Під час проведення профілактичного рейду було відвідано дві сім’ї, діти з яких знаходяться на обліку служби у справах дітей як такі, що перебувають в складних життєвих обставинах. При обстеженні умов проживання виявлено факти ухиляння батьків від виконання батьківських обов’язків. В черговий раз суб’єктами соціальної роботи проведено профілактичні бесіди щодо недопущення порушення прав та інтересів дітей в сім’ях, вказано на невідкладне усунення батьками підстав для позбавлення їх батьківських прав.        

За незабезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання малолітніх дітей працівниками правоохоронних органів вжито  заходів адміністративного впливу - складено протоколи  про адміністративне правопорушення за ст.184 КУпАП  та передано на  розгляд суду.