З метою організації надання соціальних послуг у Бершадській територіальній громаді вразливим категоріям  осіб та сімей на базі комунальної  установи  «Центр соціальних служб Бершадської міської ради» було   проведено нараду для фахівців із соціальної роботи щодо підведення підсумків роботи у І кварталі 2021 року.

    В нараді взяли участь Людмила Крук - директор, Світлана Чухно - заступник директора-начальник відділу соціальної роботи, педагоги соціальні та фахівці із соціальної роботи комунальної  установи  «Центр соціальних служб Бершадської міської ради».

    Заступником  директора-начальником  відділу соціальної роботи Світланою Чухно було здійснено аналіз діяльності роботи центру за І квартал 2021 року, розглянуто питання надання соціальних послуг сім`ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, та здійснення їх соціального супроводу з урахуванням вимог Порядку організації надання соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 р. № 587 .

   Директор  Людмила Крук ознайомила усіх присутніх з пріоритетними напрямками  діяльності комунальної  установи  «Центр соціальних служб Бершадської міської ради» у 2021 році та наголосила на дотриманні санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараження інфекцією в період поширення на території України  гострої респіраторної хвороби СОVID-19.