13 квітня 2021 року о 10.00. год  в залі засідань Бершадської міської ради під головуванням міського голови Віталія Драгана відбулося третє засідання виконавчого комітету Бершадської міської ради. Із 35 членів виконкому на засідання прибули 32 особи.

     На порядок денний виносилося 3 питання. Так, рішенням виконавчого комітету створено опікунську  раду та затверджено Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Бершадської міської ради. Даний консультативно – дорадчий  орган створено при міській раді з метою соціального захисту  повнолітніх  недієздатних  осіб та осіб, дієздатність яких обмежена, повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати свої обов’язки. З даних питань інформацію наддав начальник відділу юридичної та кадрової роботи міської ради Володимир Левицький.

     Про внесення змін  до рішення  виконавчого комітету №32 від 27.09.2013 року «Про визначення виконавця послуг» інформував заступник міського голови Олександр Нечитайло.  Він відмітив, що рішенням  9 сесії 7скликання Бершадської  міської  ради  №126  від 05.08.2016 року  створено комунальне унітарне  підприємство «Бершадь – сервіс», яке надавало комунальні послуги. Серед переліку послуг – вивезення твердих  побутових відходів  на території Бершадської міської ради. У зв’язку  із створенням Бершадської територіальної громади, у складі якої є ще 18 старостинських округів,  надання послуг даного виду поширюється на територію всієї Бершадської міської територіальної громади.

     Питання щодо надання дозволів на присвоєння адреси на об’єкти містобудування є одним із питань порядку денного кожного виконкому. З метою врегулювання питань з оформлення прав  власності на нерухоме майно та впорядкування адресного господарства об’єктів  містобудування на території Бершадської міської територіальної громади, розглянувши звернення громадян та проаналізувавши всі додані заявниками документи, виконавчий комітет виносить відповідні рішення щодо надання дозволів на присвоєння адреси на об’єкти містобудування. З даного питання інформувала т.в.о начальника управління житлово – комунального господарства, благоустрою, комунальної власності Бершадської міської ради Оксана Борейко.  

     По завершенню  засідання, обговорено низку питань із благоустрою населених пунктів територіальної громади.

     Також проведено навчання для старостів із питань здійснення нотаріальних дій, реєстрації місця проживання у населених пунктах територіальної громади та роботи з прийому документів ПК «ІІС «Соціальна громада».