З настанням сприятливих погодніх умов проводяться заходи з блаустрою. Хочеться зазначити, що установи та організації, приватні підприємці, жителі багатоквартирних будинків мають прибудинкову територію, яку потрібно прибирати. Але не дивлячись на це, стихійні сміттєзвалища утворюються в несанкціонованих місцях як гриби після дощу.

Такі сміттєзвалища жителі Бершадської територіальної громади влаштували просто обабіч автошляху на виїзді з с. Війтівка та на в’їзді зі шляху Бершадь-Гордіївка.

13 квітня 2021 року, в рамках заходів з благоустрою населених пунктів, працівники Бершадської територіальної громади та не байдужі громадяни ліквідували стихійні сміттєзвалища.

Працівники відділу культури, молоді, туризму та охорони культурної спадщини разом зі своїми дружніми колективами власноруч прибрали стихійне сміттєзвалище на виїзді з с. Війтівка.

Працівники відділу освіти та спорту, працівники КНП «Бершадської ОЛІЛ» та комунгоспу прибрали лісосмугу на в’їзді зі шляху Бершадь-Гордіївка.

КУП «Бершадь-Сервіс» звертає увагу на систематичне вивезення твердих побутових відходів відповідно до графіка.

Звертаємось до жителів територіальної громади і хочемо наголосити: чисто – не там, де прибирають, а там – де не смітять! І перед «створенням» несанкціонованого сміттєзвалища пам’ятайте, що отруюєте своє довкілля. Здорове майбутнє – це чисте довкілля, яке в першу чергу залежить від кожного з нас.