Від імені міської ради, від себе особисто та жителів Бершадської територіальної громади хочу звернутись зі словами щирої вдячності до працівників житлово-комунального господарства. Адже, завдяки вашій роботі значно покращився та покращується рівень життя в нашій громаді!
 
Сьогодні мав можливість відвідати всі комунальні підрозділи, які функціонують у нашій громаді, та привітати особисто кожного працівника з їх професійним святом, а це працівники:
 
Комунального підприємства Бершадської міської ради «Бершадьводоканал»
Комунально унітарного підприємства Бершадської міської ради «Берлан»
Комунального підприємства Бершадської міської ради «Бершадьринок»
 
Також окремо хочу подякувати за належне управління та розподіл обов’язків у своїх підрозділах: заступнику Олександру Нечитайлу, начальнику управління ЖКГ Віктору Пінчуку, директору КП "Бершадьводоканал" Андрію Трачуку, директору КУП "Берлан" Ігору Паламарчуку, директору КП "Бершадьринок" Андрію Ткачуку.
 
Бажаю вам злагодженої, безперебійної та безаварійної роботи, нових трудових досягнень та БІЛЬШЕ ВДЯЧНИХ СЛІВ! Мирного неба, благополуччя та щастя!
 
На завершення хочу ще раз звернутись до працівників житлово-комунального господарства, Ви є ті, хто змінюєте на краще нашу рідну Бершадську територіальну громаду. Низький уклін вам за вашу щоденну працю!
 
З повагою - міський гоова Віталій Драган!