17.03.23 на зустрічі із заступником голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентином Русначенком представники міжнародної організації HANDICAP INTERNATIONAL FEDERATION (НІ) офіційно повідомили про успішне завершення проекту з надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним та постійним жителям нашої територіальної громади.

Протягом майже 3-х місяців роботи представники НІ адресно  доставили 600 гігієнічних наборів (1800 пакунків) загальною вартістю понад 2 млн.грн.  Отримувачами гуманітарної допомоги стали ті, хто її найбільше потребує: багатодітні сім’ї та сім’ї, в складі яких є діти до 1 року, особи з інвалідністю І-ІІ групи, та діти до 18 років з інвалідністю. Попри спільно з відділом соціального захисту та охорони здоров’я населення визначену цільову аудиторію отримувачів, остаточне рішення щодо надання допомоги приймалось керівниками проекту від благодійної організації.

Під час зустрічі було наголошено, що Бершадська громада – єдина у Вінницькій області, в якій був реалізований такий проект.

Висловлюємо щиру подяку міжнародній організації HANDICAP INTERNATIONAL FEDERATION за надану гуманітарну допомогу нашій громаді та бажаємо подальших успіхів у їхній благородній справі.