Сьогодні, голова Гайсинської військової адміністрації Людмила Головашич, спільно із міським головою Віталієм Драганом та начальником Першого відділу Гайсинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Бершаді підполковником Сергієм Паладійом, вручили нагороду родинам загиблих захисників громади.
 
За виявлені героїзм та відвагу, патріотизм та відданість, Указом Президента України від 9 січня 2023 року № 9 солдата Гончарука Ігоря Олеговича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно.

За особисту мужність та героїзм Указом Президента України від 11 грудня 2022 року № 861 молодшого сержанта Голуба Леоніда Григоровича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно.

За героїзм та відданість, які ніколи не будуть забуті, Указом Президента України від 11 грудня 2022 року № 861 солдата Менюка Ярослава Олександровича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указом Президента України від 11 грудня 2022 року № 861 солдата Цуканова Олександра Петровича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно.

Вони були мужні, сміливі та хоробрі. Вони назавжди залишаться Героями і завжди будуть в наших серцях. Низький уклін родинам і вічна пам’ять Героям.

Герої не вмирають!
Вічна пам’ять Героям!