З нагоди відзначення 5-ї річниці створення служби поліцейських офіцерів громад керівництвом Бершадської міської ради, відділом поліції № 1 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області та працівниками Бирлівської гімназії було організовано захід з фізичної культури "Помічник шерифа: Змагайся та вигравай", серед учнів молодших та старших класів.
 
Команди дітлахів змагалися у боротьбі за перемогу. Енергія, гармонія та спортивний дух відіграли свою роль у цих змаганнях, допомагаючи нашим учасникам проявити свої найкращі якості.
Учасники були нагороджені футболками та сувенірною продукцією з логотипом офіцерів громад.
 
Також у гімназії були представлені дитячі малюнки "Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади".
 
Творчість і талант маленьких учасників, які втілили свої ідеї про безпеку та дружбу з Поліцейським офіцером громади вражає та захоплює. Кожен малюнок показує, наскільки важливим є забезпечити безпечне та щасливе дитинство для кожного.
Дякуємо всім, хто підтримав конкурс та долучився до нього! Ми пишаємося талантами наших маленьких художників!
 
За нелегку щоденну працю та ефективну комунікацію з населенням, за розуміння та допомогу директор школи Катерина Шарко, вручила подяки поліцейським офіцерам своєї громади.
 
На заході були присутні міський голова Віталій Драган, перший заступник міського голови Дмитро Красиленко, начальник відділу поліції № 1 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій
області Вадим Революк, начальник відділу освіти та спорту Оксана Тартачна, староста села Бирлівка Мирослава Литвинюк та староста села Баланівка Людмила Устяк.
 
Зичимо професійних успіхів, наснаги, авторитету і поваги серед громадян!