Вже традиційно прихід літа асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих дітей, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб вони росли здоровими та щасливими, вчилися та займалися улюбленими справами.
 
1 червня 2023 року службою у справах дітей Бершадської міської ради за участю Гайсинської районної військової адміністрації проведено захід з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, який відбувся у районному будинку культури.
 
Відділом культури, молоді, туризму та охорони культурної спадщини Бершадської міської ради організовано концертно-розважальну програму та протягом дня діти змогли насолодитися розважальною програмою, яка містила різноманітні ігри, забави та конкурси.
 
Кожна дитина отримала подарунок, який приносив радість та посмішки на їхні обличчя. Ми велика родина, і цей день був прекрасною нагодою показати нашу любов та підтримку маленьким членам нашої громади.
 
Під час урочистостей з вітальним словом до присутніх звернулися заступник міського голови Валентин Русначенко та голова Гайсинської РВА Людмила Головашич.
 
Дякуємо усім, хто долучився до організації цього заходу, а також всім батькам, які відвели своїх дітей на захід. Ваша підтримка і віра в нас є невимовним джерелом натхнення для подальшої організації заходів для дітей.