До уваги підприємців області та релокованого бізнесу, а також тих, хто тільки планує або починає працювати в умовах війни

Для вас у період з кінця травня по червень 2023 року на платформі ZOOM пройде 16 профільних майстер-класів, які охоплять низку тем: експорт, оформлення сертифікатів, що засвідчують форс-мажорні обставини, правозахист бізнесу в умовах війни, фіксація руйнувань та оцінка пошкодженого майна, оформлення торгових марок, штрихкодування, грантові можливості підтримки бізнесу тощо.

Програма за посиланням https://bit.ly/436Htqi буде корисна для діючого бізнесу без прив’язки до сфери діяльності. Участь в роботі майстер класів повністю безкоштовна.

Приємним бонусом програми буде ваучерна підтримка для суб’єктів мікро-та малого підприємництва зі спеціалізованої профільної проблематики майстер-класів:

- отримання сертифіката походження;

- отримання сертифіката, що засвідчує форс-мажорні обставини;

- юридичні питання ведення діяльності;

- фіксація та оцінка пошкодженого майна;

- підготовка пакета документів на реєстрацію торгової марки;

- аналіз ризиків для бізнесу;

- отримання штрих-коду товару;

- допомога в пошуку партнерів шляхом використання онлайн-платформ.

Також видаватимуться:

  1. маркетингові ваучери (питання В2В маркетингу, мінімізації маркетингового бюджету, «вірусний» маркетинг тощо);
  2. ваучери на покращення організаційної спроможності та адаптивності до ведення бізнесу в умовах невизначеності (міністратсесії, кадрові питання, пошук додаткових джерел фінансування).

Відбір на ваучерну підтримку буде проходити у вигляді анкетування після кожного майстер-класу. При допомозі рандомайзеру буде відібрано підприємства на ваучерну підтримку.

За умови попередньої реєстрації за посиланням https://bit.ly/3MMprnm запрошуємо представників бізнесу регіону набути нові та корисні знання, взявши участь у роботі платформи.