22 лютого 2021 року першим заступником Бершадського міського голови Дмитром Красиленком за участю заступників міського голови Олександра Нечитайла та Валентина Русначенка проведено робоче засідання із керівниками  відділів та структурних підрозділів Бершадської міської ради щодо обговорення нагальних проблем та шляхів їхнього вирішення.

      Керівники відділів інформували про планування роботи на тиждень, проведену протягом тижня, підготовку матеріалів до позачергової сесій Бершадської міської ради  та ін.

    Серед нагальних питань детально було надано інформацію щодо ведення діловодства, оформлення документів, видачі довідок  для оформлення різних видів соціальних допомог. Зверталась увага на планування роботи  виконавчого апарату та відділів міської ради.

      Начальник відділу освіти та спорту міськоі ради Оксана Тартачна інформувала про стан справ у галузі: особливості навчання в умовах карантинного режиму, забезпечення спортивними секціями та майданчиками сіл (Лісниче, Кидрасівка та Голдашівка), позакласну та позашкільну роботу у галузі спорту. Обговорювалися питання використання мобільних телефонів та гаджетів на уроках, профілактики шкідливих  звичок  у  навчальних закладах громади  та ін.

        Інформацію про конкурси мікропроєктів від МХП надала начальник відділу економіки, стратегічного планування та інвестиційного розвитку Ніна Грицик. Мета проектів конкурсів корпоративної соціальної відповідальності напрямку соціально-культурної сфери у цьому році-збільшити участь міжнародних донорів у житті громад, де присутні потужності МХП. Всі практичні дії націлені на сприяння активності людей, які там проживають. Заявку на участь у конкурсі необхідно  подати до 15 березня 2021 року. Також обговорювалися питання щодо ситуації із центральним опаленням  багатоквартирних будинків, зокрема, вихід із даної  ситуації шляхом створення  ОСББ та  моніторинг проектів, де можливе залучення  додаткових коштів.    

      У галузі культури  мова йшлася про напрацювання щодо створення центрів дозвілля, можливості  створення  туристичних маршрутів із врахуванням визначних місць Бершадщини. Також  обговорювалося  питання створення Моложідної  ради. З даного питання інформацію надала начальник відділу культури, молоді, туризму та культурної спадщини міської ради Анна Клапатюк.

     

      В ході засідання учасники мали можливість обговорити поточні проблеми та  напрацювати пропозиції щодо їх усунення. Підсумовуючи засідання, Дмитро Красиленко наголошував на чіткому розподілі обов’язків посадових осіб місцевого самоврядування та взаємодії між відділами з метою забезпечення злагодженої роботи.