23 лютого 2021 року в залі засідань РДЮСШ «Ровесник» під головуванням секретаря Бершадської міської ради Віктора Олійника відбулося засідання 5 позачергової сесії Бершадської міської ради. Питання, що внесені на засідання сесії, попередньо були розглянуті профільними комісіями Бершадської міської ради. Із 34 депутатів були присутні та приймали рішення 18.

Основну частину займали питання щодо внесення змін до рішення 2 сесії 8 скликання, внесення змін  до бюджету міської територіальної громади на 2021 рік та збільшення профіциту загального фонду  міського бюджету.

Окрему групу становили питання щодо внесення змін до бюджету дорожнього фонду, затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2020 рік та бюджет Бершадської міської територіальної громади на 2021 рік, збільшення поточних видатків загального фонду бюджету міської територіальної громади.

З питань порядку денного прозвітувала начальник фінансового управління  міської ради Людмила Мазур. Вона надала інформацію про необхідність внесення змін за напрямками видатків. Також порушила питання затвердження звітів сільських бюджетів за 2020 рік. Рішення дасть можливість головним розпорядникам коштів бюджету міської територіальної громади своєчасно провести важливі заходи.