Дорогі наші матері, дружини, донечки, бабусі!

Сердечно вітаю Вас з Міжнародним днем прав жінок і миру! Весняне пробудження природи нерозривно пов’язане з образом Жінки, висока місія якої призначена їй долею – ростити дітей, оточувати турботою, нести в світ життя, любов і красу. Жінка – надзвичайна, вона одночасно може бути турботливою мамою і сильним керівником, лагідною дружиною та професіоналом на роботі.

Сучасній жінці підвладно все. Сьогодні жінки Бершадської громади – соціально активні, не стороняться громадської і політичної роботи, у щоденних клопотах дбають про своїх рідних, займаються суспільно корисною працею, трудяться на виробництві, в освіті, культурі, медицині, беруть участь в управлінні містом, у військових діях на Сході України, допомагають армії, займаючись волонтерською діяльністю.

У цей нелегкий для України час Ви є джерелом віри і надії, справжніми берегинями – турботливими, стійкими, мужніми.

Вітаючи зі святом, бажаю щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям радості. Щастя Вам, здоров’я, сімейного благополуччя і затишку, мирного неба над головою. Нехай поруч з Вами завжди будуть турботливі та віддані чоловіки.

Зі святом Вас, дорогі жінки!

 З повагою     Бершадський міський голова                            Віталій ДРАГАН