З  першим весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято ― 8 Березня. Цей святковий день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті ― щастя, радість, надія та кохання ― пов’язане з жінкою.

      Жінка ― світло свого дому, серце сім'ї, хранителька і захисниця родинного вогнища. Вона дарує любов та ніжність, вислуховує, потішає, підбадьорює, прощає, примирює й поступається кожному. Навколо неї все стає на свої місця, єднається, віднаходить гармонію, розцвітає...

 Саме в день 8 березня так багато квітів, привітань адресують коханим, милим, неповторним, єдиним жінкам.

 До Міжнародного жіночого дня у читальному залі Бершадської бібліотеки організовано виставку-калейдоскоп «Нині твій прекрасний день ― сонця, квітів і пісень». У матеріалах, зібраних на виставці, відвідувачі-жінки зможуть знайти корисну інформацію про одяг, аксесуари, підібрати для себе гарну зачіску, скористатися порадами по вихованню дитини, як бути успішною та якнайдовше залишатися чарівною, красивою і здоровою. На виставці представлено романи для жінок збірки кулінарних рецептів, по догляду за кімнатними рослинами та облаштуванню домівки. Для рукодільниць будуть у нагоді видання по в’язанню та вишивці, а також багато інших цікавих матеріалів для жінок.