Знання — це сила. Сила, яка допомагає успішно та впевнено крокувати по життю, відкривати безмежні можливості для особистісного розвитку, досягати поставлених цілей та підкорювати бажані вершини. І саме у навчальному закладі педагоги наполегливо працюють над тим, щоб таку силу під йменням ЗНАННЯ, здобували учні.

17 лютого в громаді відбувся освітянський захід «Майбутнє твориться сьогодні!». Вітання приймали учні-переможці ІІ, учасники ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад та мовних конкурсів.

Свято об’єднало юних і талановитих, креативних і творчих, завзятих і небайдужих.

Ініціатором зустрічі з обдарованою молоддю та педагогами-наставниками є міський голова. Віталій Григорович наголосив, що обдаровані діти – це цвіт та майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь нашої громади. Нам є ким пишатися - Бершадщина має потужний потенціал творчої та обдарованої молоді.

Майже 500 учнів випробували себе у змаганнях з 13 предметних олімпіад та двох мовознавчих конкурсах – конкурсі ім. Тараса Шевченка та ім. Петра Яцика. 50 переможців та їх наставників відзначено та нагороджено грамотами Бершадської міської ради.

Піднятися на вершину слави здібним учням допомогли особисті якості: наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись, а також постійна допомога та підтримка справжніх фахівців своєї справи – талановитих учителів.

Педагогічні колективи Бершадського ліцею № 1, Бершадського № 3, Баланівського та Флоринського закладів загальної середньої освіти, які підготували найбільшу кількість переможців ІІ етапу олімпіад і конкурсів, нагороджено Подякою та грошовим Сертифікатом.

Свято обдарованості, талантів, креативності добігло кінця, але залишило по собі відлуння спогадів і мрій, невичерпної енергії і поклику. Ми віримо: мирне завтра окрилить наші сподівання, звершить наші надії, стане поступом для нашої перемоги. Ми знаємо: щасливе майбутнє наших дітей буде стимулом творити, досягати, звершувати.