Logo

Новини освіти

Баскетбольні вершини!

Протягом цьогорічних змагань Гімназіади серед учнів ЗЗСО Вінницької області баскетболісти Бершадської громади відзначилися неймовірними досягненнями. Любителів цієї гри збільшилося в декілька разів. Особливих успіхів досягла команда юних баскетболістів Бершадського ліцею. Зарічанський Назар, Хахалина Артем, Ожога Денис, Ратушняк Микола під керівництвом тренера, учителя фізичної культури Віталія Михайловича Слівінського здобули перемог у територіальному та районному етапі змагань.

Памʼять про Героїв жива, допоки ми памʼятаємо…

Сьогодні у Великокиріївській гімназії відбулася лінійка-реквієм «Памʼять жива!» в честь Героя - захисника Непотрібного Юрія Васильовича. У скорботному мовчанні вишикувались учні й вчителі, мати Юрія - Непотрібна Явдокія Пилипівна, дружина Непотрібна Надія Миколаївна, донька Вероніка та брат Непотрібний Володимир Васильович.

Розвиток спорту в громаді

14 березня міський голова Віталій Драган, заступник голови Валентин Русначенко, начальниця відділу освіти та спорту Оксана Тартачна та директор ДЮСШ «Ровесник» Микола Струтинський відвідали ряд спортивних закладів у громаді, щоб обговорити перспективи та проблеми розвитку спорту. Це стало можливим завдяки їхній ініціативі та бажанню підтримати спортивну сферу громади.

Завершились предметні олімпіади 2023-2024 навчального року!

Завершились предметні олімпіади 2023-2024 навчального року, які розпочались ще у жовтні 2023 року першим, шкільним, етапом. Результати обговорено на освітянській колегії, яка відбулась 8 березня 2024 року. В нашій громаді Всеукраїнські учнівські олімпіади проходили з 13 навчальних дисциплін, також відбулися ще два мовно-літературних конкурси учнівської та студентської молоді: імені Тараса Шевченка та мовний конкурс з української мови Петра Яцика.

Вшановуємо пам'ять Великого Кобзаря!

Напередодні вшанування пам’яті великого генія України Тараса Шевченка здобувачі освіти Маньківської філії Красносільського опорного закладу презентували велич і нескоренність духу Пророка України, незламності волі Героїв сьогодення. Щемливі і проникливі слова – це уривки із есе переможців минулорічного конкурсу «Мій Шевченко», серед яких є і наші учні.

«Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь»

Забезпечення профільної середньої освіти, створення належного освітнього середовища та умов індивідуальної траєкторії кожного учня – ці питання стали предметом обговорення розширеної колегії відділу освіти та спорту Бершадської міської ради.

НЕ ВМИРАЄ ДУША НАША, НЕ ВМИРАЄ ВОЛЯ!

З нагоди 210-річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка вихованці гуртків Бершадського Будинку дитячої творчості долучились до участі у обласній літературно-мистецькій акції «Не вмирає душа наша, не вмирає воля!», що проходить за ініціативи КЗ «Центр естетичного виховання» Вінницької обласної Ради.

Перемога в обласних змаганнях з автомодельного спорту!

05 березня 2024 року на базі Тульчинського будинку дітей та юнацтва Вінницьким обласним центром технічної творчості учнівської молоді проведено обласні змагання з автомодельного спорту (трасові моделі).

Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»

Традиційно навесні для юних бершадчан проходить конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024», організований науково-виробничим журналом «Охорона праці» та Державною службою України з питань праці.

Бершадська громада вітає переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад!

Минулого тижня відбулися фінальні змагання третього етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та фізики. Бершадська громада щиро вітає своїх талановитих юнаків та дівчат, які здобули перемоги на цьому престижному конкурсі!

Пошук по сайту
Державні послуги