Logo

Новини освіти

Дитячий турнір з боксу

У м.Бершадь стартував перший Всеукраїнський дитячий турнір з боксу на кубок «Маминої весни». Це мистецький соціально-благодійний проєкт, мета якого – вшанувати матерів та вдів, які втратили своїх дітей чи чоловіків у війні з російськими загарбниками з початку 2014 року.

Підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!”

За підсумками обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!” перемогу здобули 3 учні закладів загальної середньої освіти Бершадської територіальної громади.

Переможці ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з екології та правознавства!

Талант і творча особистість стають сьогодні запорукою інтелектуального розвитку країни, а також є фактором національного престижу. Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін – це визнання обдарувань учнів, їх знань, предметної компетентності, навичок пізнавальної та творчої активності.

Конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!»

Вітаємо з перемогою у всеукраїнському етапі Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!» (наказ НЕНЦУМу від 24.01.2024 року № 08).

Ненасильницькі дебати з лідерами учнівського самоврядування Учнівської ради Бершадщини

З лідерами учнівського самоврядування Учнівської ради Бершадщини відбулися майстерки з ненасильницьких дебатів. На початку заходу всіх учасників привітала начальник відділу освіти та спорту Бершадської міської ради Оксана Тартачна.

Відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

27 січня 2024 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. Команда від Бершадської територіальної громади виступила дуже успішно - всі учасники стали переможцями.

Школярі Бершадщини запустили челендж «Зігрій воїна — наблизь перемогу!»

Діти Красносільського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів зібрали теплий одяг, придбали шкарпетки, засоби первинної медичної допомоги, їжу швидкого приготування, чай, каву та передати волонтерам, які доставлять все лінію фронту! Школярі зазначили, що передають естафету в челенджі Баланівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

ІІІ (обласний) етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

19 січня 2024 року відбувся ІІІ (обласний) етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Учні закладів загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади активно долучилися до обласного етапу мовознавчого конкурсу імені Петра Яцика та гідно представили громаду серед закладів освіти області.

Перемога в ІІ (районному) етапі Гімназіади Вінницької області з баскетболу 3х3

Видовищні матчі з максимальною напругою фізичних і моральних сил, де кожен гравець прагне перевершити свого суперника швидкістю своїх дій, спрямовані на досягнення перемоги. Так можна охарактеризувати змагання ІІ (районного) етапу Гімназіади Вінницької області з баскетболу 3х3, які відбулися 19 січня 2024 року в спортивній залі Ліцею смт. Тростянець.

22 січня - День Соборності України!

22 січня ми відзначаємо два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель.

Пошук по сайту
Державні послуги

Рішення сесій