25 лютого в м.Бершадь відбувся відкритий турнір Бершадщини з боксу. В змаганнях прийняли участь більше 60 участників. Боксерам з Бершаді у ринзі протистояла команди із Гайсина, Іллінців та с.Війтівка.

На відкритті змагання був присутній Бершадський міський голова Віталій Драган який привітав спортсменів та гостей і відзначив, що спортивний фронт важливий у багатьох аспектах навіть і під час війни.

Наш боксерський турнір згуртував навколо як спортсменів так і вболівальників. У боксерів яким в нинішніх реаліях не вистачає змагань, зʼявилась додаткова можливість вдосконалити свою майстерність.

Для деяких наших боксерів ці змагання були вперше, а деякі виборювали перемогу для участі в Чемпіонаті області з боксу.

Свою силу і міць на ринзі показали Даніїл Голинський, Микола Москаленко, Ілля Довбуш, Олександр Гончарук, Даніїл Добровольський, Руслан Дульський, Павло Рівний, Дмитро Андрійчук, Данило Бабчук, Денис Мартинов, Владислав Кольцов, Степан Чернокульський, Богдан Кущинський, Артем Манченко, Андрій Нечитайло, Михайло Шаповалов, Владислав Варгоцький, Максим Бишевський, Ілля Резнік, Вячеслав Галій, Денис Дубницький, Микола Жеребець, Назар Трачук, Віталій Васехо, Святослав Яланецький. Серед дівчат перемогу одержали Вероніка Голуб та Анастасія Десяк.

Загалом упродовж змагань на рингу відбулось 34 боя. Усі переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами.

Висловлюємо велику вдячність за підтримку батькам вихованців  та  Юрію Рогальському.

 

Голова ВП ГО ВФСТ «Колос»

Бершадської ТГ                    Олег ТОЛСТОВ