06 лютого 2021 р. Бершадською організацією ВФСТ «Колос» разом з Бершадським боксерським клубом «Спартан» було проведено змагання відкритий турнір Бершадщини з боксу серед юнаків, юніорів та дівчат. В змаганнях приймали участь боксери з м.Шаргорода. 

Урочисте відкриття змагань провели Бершадський міський голова Віталій Драган, депутат Бершадської міської ради Сергій Пересунько та заступник Шаргородського міського голови Артем Соляник.  Боксери Бершадщини виступили досить вдало і показали гарну підготовку та майстерність. Отже перемоги в турнірі завоювали Олександр Яценко, В'ячеслав Галій, Ілля Качан, Денис Мартинов, Дмитро Сузюк, Назар Ковальчук, Артем Херсонюк, Дмитро Андрійчук, Денис Толстов, Євген Сучок, Максим Бишевський, Назар Хриник, Владислав Андрійчук, Андрій Семенюк, Андрій Нечитайло, Богдан Войтенко. Перемогу серед дівчат отримали Ніка Голуб, Сніжана Баранова та Яна Качан. Усі боксери були нагороджені грамотами та медалями.

         Щиро дякуємо за підтримку Віталію Драгану, Сергію Пересунько, Юрію Рогальському та батькам за вихованців.

Цей турнір показав, що молоде покоління боксерів Бершадщини росте, і ці молоді хлопці будуть гідно виступати на Чемпіонатах області та Чемпіонатах України.

 

Голова Бершадської ВФСТ «Колос»                               Олег Толстов