Logo

Новини спорту

Боротьба греко-римська

28 січня 2023 року в м. Вінниця пройшов Чемпіонат області з греко-римської боротьби серед кадетів 2006-2007 років народження.

Чемпіонат області з сумо

У місті Вінниця відбувся Чемпіонат області з сумо серед юнаків та дівчат до 14 років.

Благодійний турнір з міні-футболу

05 жовтня 2022 року у місті Бершаді на міському стадіоні «Колос» проведено благодійний турнір з міні-футболу серед дітей 2014 року народження на підтримку Збройних Сил України.

Відбувся футбольний дитячий турнір пам’яті Максима Видайка

9 жовтня 2022 року у селі Красносілка відбувся футбольний дитячий турнір пам’яті Максима Видайка - вихованця нашої спортивної школи, який, на жаль, помер від тяжкої хвороби 06 червня 2020 року.

Футбол

23.09.2022
Футбол

З метою допомоги Збройним Силам України 21 вересня 2022 року у місті Бершаді на міському стадіоні «Колос» проведено благодійні спортивні змагання з мініфутболу серед дітей 2014 року народження.

Сумо

19.09.2022
Сумо

10 вересня у місті Вінниці пройшов Чемпіонат області з сумо, на якому відсвяткували День фізичної культури та спорту України вихованці нашої спортивної школи, які тренуються в спортивному комплексі Гетьман с. Маньківка.

Боротьба греко-римська

10 вересня до Дня фізичної культури та спорту було проведено турнір з греко-римської боротьби. Чемпіонами у свої вагових категоріях стали: Андрій Терлецький, Ілля Шамбельський, Віктор Асауленко, Володимир Зуб, Микита Козюк, Андрій Рогозянський, Давид Шамбельський, Іван Терлецький, Дмитро Козюк, Олег Куценко.

Веслування на байдарках та каное

12-14 серпня у Вінниці пройшли відкриті перегони з веслування на байдарках та каное серед юнаків та дівчат присвячені Міжнародному дню молоді.

Стрільба кульова

17 серпня 2022 року в стрілецькому тирі КО «Бершадська ДЮСШ «Ровесник» пройшли змагання зі стрільби з пневматичної зброї присвячені до Міжнародного Дня Молоді.

Веслування на байдарках та каное

01 липня 2022 року у місті Бершадь на території міського парку за сприянням молодіжної ради при Бершадській міській раді відбулась внутрішня першість комунальної організації «Бершадська дитячо-юнацька спортивна школа «Ровесник» з веслування на байдарках та каное серед юнаків та дівчат, які займаються у спортивній школі.

Пошук по сайту
Державні послуги