Logo

Новини спорту

Відкрита першість з футболу

6 червня 2022 року розпочалась відкрита першість комунальної організації «Бершадська дитячо-юнацька спортивна школа «Ровесник», в якій беруть участь сім команд Бершадської міської територіальної громади: м. Бершадь, с. Красносілка, с. Осіївка, с. Устя, с. Яланець та дві команди з с. Війтівки.

Волейбол

03.06.2022
Волейбол

1 червня 2022 року волейболісти КО «Бершадська ДЮСШ «Ровесник» зустрілися на волейбольному майданчику в смт.Теплик в товариській зустрічі з ДЮСШ смт.Теплика. В змаганнях брали участь три команди. Юні волейболісти ДЮСШ «Ровесник» в безкомпромісній боротьбі здобули 2 місце.

У м. Жмеринці відбувся Чемпіонат області з боротьби греко-римської серед юнаків 2007-2009 років народження, в якому взяли участь понад 130 учасників.

Обласні змагання з боротьби сумо

5 лютого 2022 року у місті Вінниці відбулися обласні змагання з боротьби сумо серед юнаків та дівчат до 18 років, де гарно виступили спортсмени ДЮСШ "Ровесник".

Футзал серед ветеранів

28 січня у м.Тульчин відбувся благодійний турнір з футзалу серед ветеранів, яким виповнилось 40 років. У змаганнях взяли участь чотири команди: ФК «Тульчин-Патріот», ФК «Бершадщина-ветеран», ФК «Студене» та ФК «Збірна мерів України».

Кубок області з футзалу серед юнаків

21.02.2022 року в м. Немирів завершився кубок області з футзалу серед юнаків 2014 р.н. У змаганнях прийняли участь 14 команд.

Чемпіонат області з футзалу

19 січня 2022 року у смт.Літин відбувся чемпіонат Вінницької області з футзалу серед юнаків 2007 року народження. У змаганнях прийняли участь 12 команд.

Чемпіонат Вінницької області з боксу серед молоді

З 11 по 14 січня в місті Вінниця в спортивному комплексі «Нокаут» відбувся Чемпіонат Вінницької області з боксу серед молоді.

Чемпіонат області з греко-римської боротьби

У м. Вінниці відбувся Чемпіонат області з боротьби греко-римської серед юнаків 2007-2008 та дітей 2009 – 2010 років народження Бершадської міської ТГ.

27 листопада в місті Знам’янка, Кіровоградської області відбувся турнір з боксу Кубок клубу «Надія Країни» Знам’янка. В змаганнях прийняли участь боксери з Кіровоградської, Київської, Черкаської, Полтавської та Вінницької областей.

Пошук по сайту
Державні послуги